Stijlvolle feestkleding voor elk communiefeest, vormsel of lentefeest!​
SOS Outfit

Feestelijke feestkleding voor elk communiefeest, vormsel of lentefeest in 2024!

Het feestseizoen is in volle gang, de eerste communiefeesten, vormsels en lentefeesten komen er weer aan en bij La Vie en Yo willen we ervoor zorgen dat je op elk feest straalt! Of het nu gaat om een casual outfit voor een feest die je later nog kan afdragen, een unieke outfit als gastvrouw of een opvallende outfit waarmee je de aandacht steelt – we hebben alles wat je zoekt. In deze blog kan je enkele outfits vinden waarmee je de bal niet mis kan slaan! 

Lees verder »
Goedkope kleding en outfits voor minder dan 50​ euro
What to Wear

Goedkope kleding en outfits voor minder dan € 50​

Op zoek naar goedkope outfits? Ontdek alle goedkope kleding en outfits nu in onze webshop. Of je nu op zoek bent naar casual wear, zakelijke outfits of trendy accessoires, wij hebben de outfits samengesteld om je te helpen om goedkope kleding in België te vinden zonder je budget te overschrijden tijdens de solden!

Lees verder »
6 eenvoudige tips om geur uit je kleding te verwijderen
Tips & Tricks

6 eenvoudige tips: geur uit kleding verwijderen zonder wassen

Een geur uit kleding verwijderen zonder wassen? We hebben het allemaal meegemaakt: onaangename geurtjes die in onze kleding blijven hangen, zelfs na het wassen. Of het nu gaat om zweetgeur, sigarettenrook na een avondje stappen of gewoon een muffe lucht, we willen gewoon de geur uit kleding verwijderen zonder wassen. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen die werken om geurtjes uit kleding te verwijderen en je kleding weer fris te laten ruiken, en dat zelfs zonder te wassen!

Lees verder »
De driekleurenregel
Tips & Tricks

De driekleurenregel

De driekleurenregel: wat is het en hoe gebruik je het? Als het gaat om het samenstellen van een outfit, is er een interessante regel die

Lees verder »
Maattabel La Vie en Yo
Tips & Tricks

Maattabel

Maattabel Kledingmaten kunnen voor verwarring zorgen. Gelukkig hebben we hier een handige maattabel waarmee je gemakkelijk zelf kan bepalen welke maat je nodig hebt. Eerst

Lees verder »