Gift Guide 2022: onze cadeautips van 20 tot 60 euro

Heb je nog nood aan enkele cadeau ideetjes om je secret santa, je knappe mama, de lieve gastvrouw of de tofste collega te verrassen? Wij kozen handmatig een selectie van onze favorieten, en voor elk budget! Prettige feestdagen!

Een goed geschenk hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, bij een goed cadeautje gaat het altijd om de boodschap. Natuurlijk wil jij wel met een opvallend en interessant cadeautje over de brug komen. En iets waar iemand ook daadwerkelijk blij mee is. Toch is het vinden van een cadeau binnen een budget niet altijd even makkelijk. 

Cadeaus tot 20 euro

Zoek je een leuk cadeau voor een vrouw onder de 20 euro? Dan is een sjaal de perfecte oplossing! Een sjaal past voor iedereen, en is er in verschillende kleuren en patronen. Voor ieder wat wils! En ook nog eens een leuk cadeautje binnen het vooropgestelde budget.

Cadeaus tussen 40 euro en 50 euro

Mag het al iets meer zijn? Dan hebben we ook nog een leuk aanbod met cadeaus tussen de 40 en de 50 euro. Voor een budget tot 50 euro kan je uitpakken met een modieus cadeau zoals een toffe broek of trui, een leuk kort kleedje of een moderne lange jurk. 

Cadeaus tussen 50 en 60 euro

Een cadeautip voor een vrouw met een budget van 60 euro? Daar heb je eigenlijk een hele outfit voor! Een lang kleed of een dikke, lange vest scoor je al voor minder dan 60 euro. 

Wat koop je voor iemand die alles al heeft?

Ken je de ontvanger toch niet zo goed, of moet je voor iemand iets kopen die alles al heeft? Dat los je simpelweg op met een cadeaubon! Moet je last-minute nog voor een cadeau zorgen? Dan zorgen wij voor een digitale cadeaubon in je mailbox (of meteen in de mailbox van de ontvanger). Heb je nog wat tijd? Dan versturen we je graag een fysieke cadeaubon op in een leuke verpakking. 

Foto van Jana

Jana

Inhoudstabel