Koppelverkoop 🥳 2+1 gratis

De modetrends voor 2022.. Elk jaar zijn ze er weer opnieuw. Dames, opgelet: er zitten weer héééél wat leuke trends bij! Enkele van deze heb je sowieso in 2021 al zien passeren, maar zijn gewoon zo leuk dat ze in 2022 weer terugkomen. En wie weet, in 2023 nog een keer? 

Wij hebben alvast onze vijf favoriete modetrends voor dames in 2022 voor jullie verzameld in deze blog.

#1 Modetrend 2022 voor dames: satijn

Het kan bijna niet anders dan dat je onze liefde voor deze trend al ontdekt had, want oh ja: elk jaar komt satijn terug in onze collectie. Dus ja, wat houden wij van deze trend op nummer 1! 

Satijn straalt namelijk luxe uit en luxe zonder overdressed te zijn, dat is toch wat we willen in onze daily outfits? Satijnen kleding is dan ook gewoon tijdloos. Vorig jaar een satijnen rok of bloesje gekocht? Dan kan je die dit jaar weer opnieuw dragen alsof het net uit de winkel komt! 

Satijnen jurken, bloesjes en rokken: we kunnen ook dit jaar gewoon niet om deze trend heen, als we het al zouden willen! 

#2 Modetrend 2022 voor dames: color block

De lente begint en het zonnetje komt af en toe al eens piepen, dat wil zeggen dat onze kleurrijke kleding eindelijk weer uit de kast mag! Felle kleuren zijn helemaal hot deze lente! Kan jouw kledingkast wat meer kleur gebruiken? We’ve got you covered! Kies voor bloesjes, rokken, broeken of vesten. 

#3 Modetrend 2022 voor dames: T-shirts met subtiele opdruk

Naast felle kleuren zie je ook veel subtiele tinten en kleuren. T-shirts met een subtiele opdruk of getekende lijnen, ook dat ga je weer veel zien in 2022. And guess what? Ze zijn toch écht met alles combineerbaar! Liever een t-shirt zonder print? Daar scoor je natuurlijk altijd mee. 

#4 Modetrend 2022 voor dames: streepjes

Stripe stripe baby! 2022 brengt de streepjes weer helemaal in de mode! Horizontaal, verticaal en zelfs in ‘wave’ vorm, de streepjes zijn weer overal te vinden. In truien, broeken, kleedjes, vesten en debardeurs.

#5 Modetrend 2022 voor dames: comfy clothes

Voor sommigen bestaat deze trend al jaren, maar sinds de (meerdere) lockdowns is dit echt een trend geworden. En ook in het begin van 2022 is deze trend niet verdwenen. 

Comfy clothes zijn altijd een goed idee, zeker als je er een stijlvolle combinatie mee kan maken.

Denk maar aan super fashionable pulls, comfortabele broeken en losse kleedjes in een leuke stof. Wij houden van deze modetrend.

Vind je het moeilijk om leuke combinaties te maken met deze trends? Volg ons dan zeker op Instagram, want daar delen we de leukste tips en tricks om je outfit helemaal af te maken!

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

PS: Na het inschrijven ontvang je van ons een kortingsbon van € 10. Enjoy!

Picture of Jana

Jana

Inhoudstabel