Over ons

Welkom bij La Vie en Yo, een verhaal van moeder en dochter met dezelfde liefde en passie voor mode en ondernemen. Met héél veel goesting en passie werken we elke dag aan een aangename online- en offline winkelervaring voor onze klanten. We streven ernaar om elke klant gelukkig te maken. Benieuwd? Ontdek meer over ons in deze blog

Je favoriete look, styled by us.

Samen zoeken we dé ideale outfit uit, eentje die perfect bij jou past. Bij ons sta je als klant centraal en dat merk je aan alles: gezellig shoppen in Olen, gratis verzending, bij elke bestelling een leuke La Vie en Yo winkelzak, professioneel stijl- en kleuradvies met een lach en een lekker glaasje cava of fris drankje bij elk bezoek.

Winkel je liever vanuit je zetel (of vanop het werk)? Ook dat kan!

In onze online shop kun je snel en gemakkelijk je favoriete outfit bestellen. Woon je in de omgeving van Olen? Dan kun je het zelf afhalen of brengen we het zo snel mogelijk persoonlijk aan huis. Woon je iets verder? Dan proberen we je bestelling dezelfde dag nog te verzenden, zodat je de dag erna al kan shinen in je nieuwe outfit. Weer iets over ons, we houden van persoonlijkheid en willen die graag bewaren. Dat zal je snel merken wanneer je je bestelling ontvangt.

Met alles wat we te bieden hebben helpen we je graag bij het zoeken naar je eigen look, eentje waar je jezelf goed in voelt. 

home-header-lvey
Over ons, Yo & Jana

Yo

De meeste gedurfde modetrends gedragen door klein maar dapper. Een item dat mode werd in 2020? Dat hing in 2019 gegarandeerd al in Yo haar kledingkast! Met stijladvies van Yo heb je sowieso succes. – Yo Vannuffelen

Als ontwerpster droomde Yo altijd van een eigen kledinglijn. Voorlopig houden ze het bij een kledingzaak, maar wie weet wat de toekomst brengt. Stijladvies nodig? Yo krijgt elk stuk uit jouw kledingkast gecombineerd, en tovert saaie outfits in een mum van tijd om tot geweldig combinaties!

Jana

Geboren onderneemster, digital performance marketeer en vooral zot van nieuwe dingen realiseren. Hoe groter de droom, hoe sterker de motivatie. – Jana Seyen

25 jaar, maar vol dromen. Als marketeer is Jana het kloppend hart achter de online shop en sociale media. Nieuwe dingen proberen om jullie zo veel mogelijk leuke dingen te tonen? Dat is helemaal Jana haar ding! Wil je iets nieuws zien op sociale media, dan probeert ze het graag voor je uit. 

La Vie en Yo, since 2019

Elke dag opstaan en geconfronteerd worden met het gelukkige gevoel, dat je je dromen achterna loopt. Dat is wat onze elke dag opnieuw overkomt. La Vie en Yo is opgericht in maart 2019. Opgericht in een zonnig seizoen, om daarna een pak zwarte sneeuw te zien door de eerste lockdown. Het sluiten van onze pop-up was hartbrekend. Maar gelukkig steekt de positiviteit er altijd bovenuit. Meer over ons, en over het ontstaan van La Vie en Yo, lees je binnenkort op onze blog.

La Vie staat voor Leven, en in ons leven draait alles om positiviteit. Er zijn dan ook verschillende mooie uitspraken die beginnen met ‘La Vie’, denk maar aan: La Vie en Rose, La Vie est Belle, … dit alles bracht ons bij La Vie en Yo. 

We willen jullie voor de volle 100% blijven overladen met positiviteit. We staan jullie, ook virtueel, graag bij in comfortabel kleden in oncomfortabele tijden. 

Samen komen we deze bizarre tijden door.

Dankjewel – xxx – Yo & Jana

Inspiratie nodig?

Natuurlijk houden we jullie graag op de hoogte van nieuwe collecties, trends en evenementen. Via de homepagina kun je je inschrijven op de nieuwsbrief (Geen nood, we vallen je niet onnodig lastig). Ook via sociale media willen we je op de hoogte houden over de laatste nieuwigheden en outfit combinaties, daarom hebben we een leuk instagram account (@lavieenyo.be) en een pagina op Facebook. Ook via deze weg kunnen we je snel en gemakkelijk antwoord geven op al je vragen. Zo. Dat was alvast wat meer, over ons. Heb je nog vragen? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen.

Picture of Jana

Jana

Inhoudstabel