apple-devices-books-business-coffee-572056-1024x683

SOS: Stijlvol thuiswerken

SOS outfit inspo

Ah heerlijk, thuiswerken. Voor velen is dit meteen gelinkt aan een hele dag in pyjama zitten. Maar om je hersenen in werkmodus te krijgen, doe je dit beter niet.

We zochten voor jou vier outifts om stijlvol, maar comfortabel thuis te werken. Waarom dan ook niet in de nieuwe lente/zomer trends voor 2020?

Losse bloesjes

Bloesjes, die doen het natuurlijk supergoed in video conferenties! Is het nog te koud voor een bloesje, draag er dan een truitje met rolkraag onder, of een leuk vestje boven.

Oversized truitjes

Een van de meest gedragen kledingstukken voor thuiswerkers zijn uiteraard de oversized truitjes. Liefst nog in de felste en lleukste kleuren om gemotiveerd te blijven in deze donkere periode!

Comfortabele, wijde broeken

Niets zo vervelend als in een te strakke jeansbroek heel de dag op je stoel te zitten. Nu is het ook weer niet nodig om een joggingbroek van €5 aan te trekken. Daarom raden we je deze comfortabele broeken aan. Je scoort ze al voor 45 euro, zijn stijlvol en beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Kledingstukken met bloemenprints

Bloemenprints zijn op dit moment gewoon de must-have items om thuis te dragen. Met het zonnetje door de raam krijg je een instant gelukkig gevoel door het dragen van een bloemenprint.

Waar het uiteindelijk om gaat, is dat je je goed voelt. De huidige situatie is al raar genoeg. Kleed je mooi, voel je zelfzeker. Heb je vragen over een bepaalde maat of kleur. Is de foto niet duidelijk genoeg? Stuur ons zeker een berichtje want we helpen je graag verder. Ook wij kunnen niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen in onze winkel of op één van onze ladiesnights.

Stay Safe, Stay Positive! -xxx-

Jana

Jana

Inhoudstabel