Organiseer zelf een ladiesnight

Nodig je vriendinnen, collega’s en familie uit bij je thuis en geniet samen van een gezellig shopmoment. Eentje in alle rust, samen met een jury van vriendinnen om mee te kiezen als je twijfelt en ver weg van drukke paskamers.

Als gastvrouw word jij helemaal bedolven met attenties en kortingen, en kies je als eerste de items die jij mooi vindt. Op het einde van de avond geniet je ook nog eens van 10% shoppingbudget van het aangekochte bedrag.

Zo'n ladiesnight, hoe verloopt dat?

Een ladiesnight van La Vie en Yo is altijd fun! Je kiest helemaal zelf wie je uitnodigt, en samen met deze bende geniet je van een avond of namiddag quality time. 

Een gezellig moment dat helemaal draait rond iets waar alle vrouwen van houden: kleding. Je hebt Yo en Jana helemaal voor jullie zelf om jou en je vriendinnen te helpen met het samenstellen van leuke outfits, en je hebt elkaar als jury om te stemmen of het gewoon “mooi” of echt “heéél mooi” is. 

Als gastvrouw zorg je voor de genodigden, hapjes en drankjes. That’s it! Wij zorgen vooraf voor digitale en/of papieren uitnodigingen en voor een gepaste collectie voor jouw publiek. Simpeler kan niet!

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in.

In dit formulier geef je een gewenste datum, tijd en dag van de week in.

Dit is geen verplicht veld, maar het is wel gemakkelijk voor ons om een idee te krijgen wanneer je graag een ladiesnight wil plannen. Geen voorkeur? Dan mag je deze velden leeg laten.

Stap 2

Na het ontvangen van je aanvraag bekijken we onze agenda en sturen we enkele mogelijke datums door.

Na het vastleggen van een datum en uur bezorgen we jou digitale en/of papieren uitnodigingen.

 

Stap 3

Nodig je vriendinnen, familie, buren en/of collega’s uit. Om op locatie te komen vragen we om minstens 7-10 personen uit te nodigen.

Stap 4

We komen ter plaatse en toveren jouw living om tot een modeparadijs!

Genieten en je kei hard amuseren!

Op het einde van de avond krijg je als gastvrouw 10% van het verkochte bedrag om zelf kleding uit te kiezen. Dus ja, ja het is in voordeel om zo veel mogelijk mensen uit te nodigen! 😉

Plan jouw ladiesnight!

Ladiesnight