Ladiesnight van La Vie en Yo organiseren

Een gezellige avond met hapjes, drankjes en exclusief voor jouw gezelschap ingekochte collectie? Als dat niet het recept is voor een geweldige avond!

Als kers op de taart, krijg jij als gastvrouw ook nog eens 10% van het verkochte bedrag waarmee je kleding kan kiezen uit de collectie die we meebrengen. Krijg je het bedrag niet meteen opgekocht? Dan krijg je van ons een cadeaubonnetje.

We vragen een minimum van 7 personen. Natuurlijk begrijpen we dat het niet altijd even gemakkelijk is om mensen bij elkaar te krijgen. Daarom lijsten we graag enkele tips voor je op:

  • Vermeld duidelijk dat het geen ‘demo’ is, maar een gezellige avond onder vrouwen waar kleding gepast en meteen meegenomen kan worden. Het woord demo schrikt vaak af, en dat is zeker ook niet het concept!
  • Vrijheid in het tijdstip. Ladiesnights beginnen gewoonlijk om 19 uur, en lopen de avond door. Je gasten zijn dus niet verplicht om meteen om 19 uur te komen, of een hele avond te blijven. Ze komen en gaan wanneer ze willen.
  • Voor ieder wat wils. We passen ons aanbod aan, aan je genodigden. Laat ons zeker weten welke stijl, maten en items je gasten graag zien en dan doen wij ons best om ons assortiment aan te passen. 
  • Geen vervelende nabestellingen, alles wat je gasten kopen mogen ze meteen meenemen!
  • Wie kan je allemaal uitnodigen? Je buren, vriendinnen, familie, oud-klasgenoten, collega’s, … Een ideale gelegenheid om bij te babbelen dus!
  • Vermeld zeker aan je gasten dat ze ook meerdere vriendinnen mogen meebrengen. Soms gaan mensen niet in op een uitnodiging, omdat ze alleen moeten komen. 
  • We vragen om zo veel mogelijk cash of contactloos te betalen. 

Hoe organiseer ik een ladiesnight?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. In dit formulier geef je een gewenste datum, tijd en dag van de week in.

Dit is geen verplicht veld, maar het is wel gemakkelijk voor ons om een idee te krijgen wanneer je graag een ladiesnight wil plannen. Geen voorkeur? Dan mag je deze velden leeg laten.

Na het ontvangen van je aanvraag bekijken we onze agenda en sturen we enkele mogelijke datums door.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via Facebook of Instagram

Wij kijken er alvast naar uit! Tot binnenkort! 

Plan jouw ladiesnight!