Afspraak in de winkel

We ontvangen je graag op afspraak, in onze gloed nieuwe pop-up winkel in Noorderwijk

POP-UP WINKEL| Vanaf 10 april tot en met eind juni openen wij opnieuw een pop-up winkel in Noorderwijk! Lees hier meer over onze pop-up winkel.

Afspraak in de winkel
Afspraken kunnen gemaakt worden van dinsdag tot en met zondag, tijdens en voor/na de openingsuren. Tijdens de openingsuren zijn we sowieso aanwezig, op andere momenten openen we graag ons winkeltje speciaal voor jou! Maak je graag een afspraak buiten de openingsuren? Stuur ons dan een Whatsapp berichtje met gewenste datum & tijd.

Spontane shopmomenten
Tijdens de openingsuren zijn we sowieso aanwezig in de winkel. Spontane shopmomenten, zonder dus op voorhand een afspraak te maken, kunnen dan! Kom binnen in onze winkel, laat je gegevens achter en start met shoppen! 

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen, zonder aankoopverplichting, met een hapje en drankje in Noorderwijk. 💕

Hoe werkt dat dan?

Openingsuren pop-up winkel

Maandag gesloten
Di & woe: Enkel op afspraak tussen 13u en 20u
Do & vrij: 14u tot 18u (direct shoppen)
Zaterdag: 13u tot 18u (direct shoppen)
Zondag: 12u tot 16u (direct shoppen)

Maak een online afspraak via de kalender voor tijdens de openingsuren. Kom je liever op een ander moment? Stuur ons dan een berichtje en dan plannen we samen een afspraak in op een moment dat jou beter past.

Tijdens een vrijblijvende afspraak mag en kan je passen wat je maar wil zonder aankoopverlichting. Uiteraard met gratis advies, een hapje en een drankje. 😜