Winkelen op afspraak in Olen

Klinkt “gezellig shoppen in een huiselijke omgeving zonder drukte, lawaai en aanschuiven aan de pashokjes mét dan ook nog eens een privé styliste die zich volledig focust op jou” als muziek in je oren?

Geniet dan van een privé shopping tijdens een afspraak in ons winkeltje aan huis in Olen-centrum.  Tijdens zo’n afspraak krijg je ons winkeltje aan huis voor jou alleen (of met je gezelschap, want natuurlijk mag je ook gezelschap meebrengen). 

Wil je graag rustig rondkijken, dat kan. Word je graag geholpen? Ook dat kan. Alles kan tijdens een private shopping afspraak.

Pluizende trui

De voordelen van een private shopping

✓  Rustig shoppen zonder wachtrijen of pottenkijkers. Je kan in alle comfort je lievelingsitems voelen, passen en kiezen.
✓  Je hebt heel de showroom voor jezelf. Er worden geen verschillende afspraak op hetzelfde tijdsslot geplaatst.
✓  Je shopt steeds de nieuwste collectie.
✓  Je krijgt persoonlijk stijladvies als je dat wenst.
✓  Gratis parkeren in de straat of op de oprit
✓  Betalen met cash of payconiq
✓  De showroom is namiddag en in de avond geopend, dus ideaal om na je werk langs te komen.
✓  Geen aankoopverplichting

Hoe gaat het in z'n werk?

Stap 1: Je kiest in de agenda hiernaast een moment dat voor jou past. Afspraken zijn mogelijk van donderdag tot en met zondag. Heb je toch een item gezien of heb je iets dringend nodig op maandag of dinsdag? Stuur ons dan een berichtje. Dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Stap 2: We krijgen je aanvraag binnen en nemen binnen de 24 uur contact met je op om je afspraak te bevestigen. We proberen de kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar soms loopt er ook bij ons wel eens iets mis. 

Stap 3: Je komt op de afgesproken datum naar onze winkel in Olen, en shoppen maar!

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.